A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В Колочавській громаді проходить ІІ Форум освітян

Дата: 30.08.2022 17:09
Кількість переглядів: 509

Протягом 30-31 серпня в Колочавській територіальній громаді проходить ІІ Форум освітян громади, на якому працівники сфери освіти обмінюються досвідом та кращими кейсами із розвитку освіти у громаді в нових реаліях.  

Фото без опису

Сьогодні в  Культурно-мистецькому центрі Колочавської сільської ради представники галузі під час панельних дискусій обговорювали два основні питання: безпечне навчання в умовах війни та розвиток загальної середньої освіти в межах реформи «Нова українська школа». Під час урочистого відкриття Форуму освітян, було нагороджено почесними грамотами працівників освітньої галузі за вагомий внесок у розвиток галузі та високий професіоналізм.

Фото без опису

 Голова Колочавської сільської ради Василь Худинець у вступному слові  подякував освітянам громади за величезну роботу із внутрішньо переміщеними особами. «В час війни представники освіти громади стали надійною опорою і допомогою виконкому сільради в роботі з переселенцями,- каже голова Василь Худинець. -  Особливо хочеться відзначити і нагородити колектив Колочавського ЗЗСО №1 (директор Кий М.М.), в якому розміщений гуманітарний штаб. Щиро вдячні Колочавським закладам дошкільної освіти, в яких жили ВПО. Разом нам вдалося допомогти людям, які залишилися без нічого».

Фото без опису

Фото без опису

Керуюча справами Закарпатської облради Мирослава Ливч привітала освітян із початком нового начального року. «Вчитель  - це покликання, професія, де потрібно мати велику мудрість і терпіння. Тому бажаю щоб іскорка любові до вашої професії ніколи не згасала, щоб ви могли працювати без тривог, бажаю  перемоги нам, миру і єднання,бо лише в єдності переможемо нашого спільного ворога».

  Вона також подякувала голові громади та  колочавцям за те, що прихистили чимало внутрішньо переміщених українців, за регулярну допомогу ЗСУ та відзначила грамотами обласної ради окремих педагогів Колочавської ТГ.

 

Начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту та культури Колочавської сільської ради Ганна Ігнатишин, під час панельної дискусії розповіла про нову реформу освіти та втілення її  в освітніх закладах Колочавської громади.

Фото без опису

Багато важливих питань було порушено, зокрема, щодо створення безпечного освітнього середовища,  під час панельної дискусії «Навчання під  час війни: чого очікувати?»  (модератор - методист відділу освіти Ганна Малета).

Фото без опису

Війна — це надзвичайно складний час для усіх, а діти потерпають від неї найбільше. На плечах армії освітян – незалежно від обставин виховувати майбутні покоління. Тому освіта в умовах війни – це діяльність в режимі особливої відповідальності,  працездатності, наполегливості, єдності та невичерпної сили!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь