Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Підтримка виробників сільськогосподарської продукції!

Дата: 03.10.2022 16:06
Кількість переглядів: 363

Відповідно  до постанови  КМУ від 16.08.2022 року № 918 «Про затвердження порядку використання коштів  «Про затвердження Порядку використання  коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським  господарствам  та  іншим виробникам сільськогосподарської продукції»  триває прийом заявок на одержання  субсидії  на одиницю оброблюваних угідь  та спеціальна дотація за утримання великої рогатої худоби( корів) усіх напрямків продуктивності.

Для отримання бюджетних коштів відомості  про отримувачів повинні бути внесені до Державного аграрного реєстру (ДАР).

Подати  документи можуть виробники сільгосппродукції, як фізичні, так і юридичні особи, що обробляють не менше 1 га. і не  більше 120 га. земель сільськогосподарського призначення та відповідають  іншим умовам програми. Сума виплати – 3100 гривень на один гектар  землі, але не більше 372 000 гривень.

Дія програми поширюється на тих, хто має в обробітку землі сільськогосподарського призначення, а також, зареєстровані  у Державному реєстрі  речових прав.

Підтримка для агровиробників, які утримують від 3 до 100 корів усіх  напрямків продуктивності. Розмір дотації становить 5300 грн. на одну корову, але не більше 530 000 грн. Подати на підтримку можуть  усі виробники  сільськогосподарської  продукції, як фізичні, так і  юридичні особи.

Заявки приймаються до 15 листопада 2022 року і повинні бути  зареєстровані виключно у Державному аграрному реєстрі.

За більш детальною інфрмацією щодо реєстрації у Державному  аграрному реєстрі звертатися до відділу економічного розвитку та інвестицій Колочавської сільської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь