A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Благодійний концерт до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбувся в Колочаві!

Дата: 07.11.2022 11:35
Кількість переглядів: 198

    Кожен народ живе доти, поки живе його культура. Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших.

Фото без опису

З часу  відкриття Культурно-мистецького центру в Колочавській громаді у червні 2021 року та створення на його базі Центру культурних послуг – культурне життя в громаді завирувало повним ходом. Молодий творчий колектив під керівництвом  Володимира Марковича за півтора року встиг провести десятки культурних заходів, концертів, флешмобів.  На базі амфітеатру працює креативний хореографічний гурток, яким талановито керує Антоніна Романюк та театральний, який курують Олеся Мацола та Яна Банга.  Сільські діти щодня займаються творчістю, мають можливість розвивати свої таланти незалежно від віку. Свій вільний час вони витрачають на творчий розвиток та пізнання нового, формуються як особистість.

Фото без описуНасолодитися талановитими та креативними виступами молодих вихованців Центру культурних послуг ат підтримати ЗСУ  змогли всі, хто в неділю, 6 листопада, відвідав благодійний концерт до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва! Також всі присутні змогли послухати чудові запальні виступи викладачів комунального закладу вищої освіти «Академії культури та мистецтв» Закарпатської обласної ради та  їхніх студентів, сольний виступ керівника центру Володимира Марковича!

Фото без опису

   Голова Колочавської сільської ради Василь Худинець відзначив важливу роль культури в житті громади та нагородив працівниць Центру культурних послуг почесними грамотами з нагоди свята.  

  «Своєю працею ви, працівники культурної сфери, створюєте людям свято, радісний настрій, позитивну атмосферу. Ви допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній  найкраще і цінне. Щиро вітаю вас із вашим професійним святом! Бажаю вам бути творчими, активними та професійними працівниками у своїй сфері! Нехай ваша фантазія буде безмежною, робота приємною, а результат позитивний»,- привітав Василь Іванович працівників зі святом. Він також вручив подяки за тісну співпрацю викладачам «Академії культури та мистецтв» Закарпатської обласної ради Анастасії  Вишневській-Маркович та Мар’яні Матейко.  

Фото без опису  

Наша українська  культура має давні коріння, її цінності неповторні і нам є чим пишатися, а  працівникам культури випала почесна місія – формувати почуття національної гідності, взаєморозуміння у суспільстві, об'єднувати українців навколо спільних цінностей та ідеалів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь