Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

У Колочавській громаді привітали воїнів з Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2022 14:45
Кількість переглядів: 140

Щорічно, 6 грудня ми відзначаємо День Збройних Сил України - завжди з гордістю і пошаною. Але з початком повномасштабної війни ми по - справжньому усвідомили важливість і роль ЗСУ, які стали мечем і щитом України. Найкращі сини і дочки України борються за нашу незалежність і право жити на вільній землі.

Сьогодні в Культурно-мистецькому центрі Колочавської сільської ради привітали зі святом воїнів – жителів Колочавської громади. Багато з них важко поранені на війні, але, дякуючи Богу, всі живі.

Фото без опису

Голова Колочавської сільської ради Василь Іванович Худинець привітав захисників України зі святом:

- Вітаю всіх, хто служить в лавах ЗСУ з сьогоднішнім святом і бажаю сили, терпіння, наснаги, нехай мати Божа оберігає кожного воїна і дарує нам чимшвидше перемогу. Низький уклін всім, хто взяв на себе цю нелегку ношу , і велика подяка Вам, шановні наші воїни, що ми маємо можливість зібратися сьогодні. Хоч і без світла, і не в такому комфорті, як ми звикли, але темрява ще раз нагадує нам ціну того, до чого ми йдемо - вільної і незламної, цілісної України.

Талановитим виступом привітав колочавських воїнів учнівський та педагогічний колектив Горбівської гімназії. За допомогою віршів та пісень педагоги і здобувачі освіти закладу талановито передали весь біль,все горе та біду, які несе війна.

Кожен житель громади дякує воїнам за їхню тяжку боротьбу і молиться за всіх наших захисників, які боронять землю від лютого ворога. Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом.

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь