A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Новий генератор для потреб жителів громади та ВПО!

Дата: 15.12.2022 11:42
Кількість переглядів: 146

Колочавська територіальна громада отримала новий потужний генератор, який служитиме жителям громади та внутрішньо переміщеним особам.

Через ракетні обстріли енергетичної інфраструктури України у Колочавській громаді часто впроваджується графік погодинних вимкнень споживачів від електропостачання. Відтепер жителі громади та ВПО зможуть зарядити свої телефони, універсальні мобільні батареї, ноутбуки та іншу портативну електроніку у спеціально обладнаному центрі з електрикою для цивільного населення, що знаходиться за адресою: с.Колочава, вул.Шевченка, 149 (приміщення ліцею,колишній комбінат).

Фото без опису

Колочавська сільська рада облаштувала тут зручне приміщення, де будь-хто може прийти і безкоштовно зарядити електронні пристрої. Генератор забезпечуватиме безперешкодний доступ мешканців до електропостачання, навіть у разі його повного вимкнення. Це дозволить не втратити доступ до зв’язку для роботи та спілкування з рідними.

 

Фото без описуФото без опису

Зазначимо, що на всіх етапах підготовки проєктної заявки консультаційний супровід для нашої громади надавали експерти Програми «U-LEAD з Європою» та радники регіонального офісу U-LEAD у Закарпатській області. Під час консультацій були обговоренні проблемні питання нашої громади, а експерти U-LEAD допомогли нам з підготовкою заявки та пошуком відповідного конкурсу, який відповідав потребам Колочавської громади.
 

Потужний генератор для потреб населення було отримано в рамках проекту ZMINA 2.0. благодійного фонду» Ізоляція» https://www.facebook.com/IZOLYATSIA,.

Надання невідкладної допомоги відбулося за фінансування Європейського Союзу https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine та

eeas.europa.eu/delegations/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь