A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

У Колочавській територіальній громаді з нагоди Дня Соборності України відбувся урочистий захід

Дата: 23.01.2023 12:28
Кількість переглядів: 101

У Колочавській територіальній громаді з нагоди Дня Соборності України відбувся урочистий захід, який організували працівники Центру культурних послуг Колочавської сільської ради.

Під час виступу вихованці хореографічного та театрального гуртків під вмілим керівництвом наставниць Антоніни Романюк та Олесі Мацоли талановито відобразили водночас і страждання народу через війну, і його силу та незламність у боротьбі з агресором, жагу до життя у вільній соборній Україні.

Фото без опису

"Наша сила у нашій єдності, прагненні до свободи та життя у незалежній державі. Споконвіку українці борються за право жити і працювати на рідній землі, бути її повноправними господарями. Наша соборність омита кров’ю наших воїнів, які покладають своє життя за наше право «бути». Низький уклін та шана довіку нашим воїнам-захисникам. Зі святом усіх! Разом ми все подолаємо, разом переможемо! Слава Україні! Героям слава!" - наголосила у своєму виступі секретарка Колочавської сільської ради Тетяна Михайлівна Дербак.

105 років тому – 22 січня 1918 року – Українська Народна Республіка проголосила незалежність і боролася за право бути "самостійною, ні від кого незалежною, вільною, суверенною державою українського народу".

Соборність – це територіальна цілісність держави, за яку боровся і тепер бореться український народ.

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь