A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Три проєкти з Колочавської ТГ перемогли у конкурсі ініціатив громад в рамках проєкту «Підтримка природно –заповідних територій в Україні»

Дата: 30.01.2023 10:15
Кількість переглядів: 120

   У Колочавській громаді  почалася реалізація  проєктів, які перемогли у конкурсі ініціатив громад, що проживають в межах або поблизу восьми карпатських природно-заповідних територій. Серед 28 проєктів-переможців конкурсу -   три з Колочавської громади. 

  Конкурс було проголошено в рамках проєкту «Підтримка природно–заповідних територій в Україні» у грудні 2021 року. Мета конкурсу - підсилити співпрацю між громадами та природно-заповідними установами задля збереження унікальної природи Карпат. Участь в ньому  могли взяти лише ті громади, що межують або розташовані поблизу цільових територій проєкту.

  З Колочавської територіальної громади перемогли проєкти, які подала благодійна організація «Благодійний фонд розвитку гірських територій», громадська організація Спілка ініціативної молоді Закарпаття та ФОП Попович Н.В.

Фото без опису

   В рамках реалізації проєктів у Колочавській громаді буде закуплено мобільний планетарій для Колочавського ЗЗСО №1, встановлено сонячну станцію для садиби сільського туризму та створено шкільне соціальне підприємництво-  швейну екомайстерню на базі Горбівської гімназії, а також проведено інформаційно-просвітницьку роботу відповідно до передбачених проєктами заходів.

   Конкурс місцевих ініціатив для впровадження на території Українських Карпат відбувається в межах проєкту «Підтримка природно-заповідних територій в Україні», що реалізовується в рамках Німецької Фінансової Кооперації (FC) і фінансується за рахунок Банку розвитку KfW. Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України є бенефіціаром проєкту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь