Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

На Закарпатті стартував набір до новоствореного підрозділу НПУ «Лють»

Дата: 03.02.2023 18:29
Кількість переглядів: 119

Сьогодні, 3 лютого, на спільному брифінгу в Закарпатській ОВА очільник ГУНП в Закарпатській області генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник оголосив про початок набору до новоствореного воєнізованого підрозділу Національної поліції України під назвою «Лють».

Фото без опису

Завданням підрозділу є відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.

«Лють» об’єднала в собі полки спеціального призначення «Сафарі» та «Цунамі», а також батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова». Основу цих бригад вже склали військовослужбовці та поліцейські, які мають бойовий досвід. Формування даних підрозділів наразі триває і тепер воно розпочалося і на Закарпатті.

Чекаємо у своїй команді рішучих добровольців, які готові захищати та обороняти найцінніше. На кандидатів, які пройдуть спеціальний відбір, чекає високоякісна підготовка та достойне грошове забезпечення.

За детальнішою інформацією звертайтеся за телефоном: +38-067-314-08-09.

Заявки для вступу можна подати онлайн на сайті storm.mvs.gov.ua або ж у Центрах надання адміністративних послуг, що розташовані в містах регіону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь