Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

У ДСНС РОЗРОБИЛИ ПОСІБНИК З ЕВАКУАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ ПІД ЧАС ЗБРОЙНИХ КОНФЛІКТІВ

Дата: 02.03.2023 11:31
Кількість переглядів: 175

Практичний досвід проведення заходів з евакуації населення у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, особливо в умовах ведення воєнних дій, показав, що саме евакуація є найбільш ефективним заходом захисту населення. 

Фото без опису

З огляду на набутий досвід під час проведення евакуації із зон виникнення надзвичайних ситуацій та збройних конфліктів розроблено «Посібник з реалізації заходів евакуації населення, матеріальних і культурних цінностей в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій і збройних конфліктів».

У виданні розглянуто низку питань, а саме: організація органів з евакуації, планування та проведення евакуації населення у разі виникнення надзвичайних ситуації; управління та організація взаємодії. Надано практичні рекомендації щодо планування евакуації населення, матеріальних і культурних цінностей, особливостей проведення евакуації у разі виникнення надзвичайних ситуацій, а також варіанти розроблення документів.

Посібник призначений для надання допомоги органам виконавчої влади та місцевого самоврядування, організаціям, установам та підприємствам у плануванні та проведенні евакуації населення в умовах надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Укладачі: М.В. Андрієнко, А.І. Фомін, О.М. Слуцька, А.А. Слюсар, Л.В. Калиненко, Ю. М. Чайковський. Київ: ІДУ НД ЦЗ, 2022. 250 с.

«Посібник з реалізації заходів евакуації населення, матеріальних і культурних цінностей в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій і збройних конфліктів»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь