Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

У Колочавській громаді привітали мамів з прийдешнім святом Дня матері

Дата: 10.05.2023 19:08
Кількість переглядів: 95

У другу неділю травня весь світ та Україна традиційно відзначають День матері – найважливішої жінки в житті кожної людини. Сьогодні, 10 травня, в Колочавській громаді привітали матерів з прийдешнім святом та вручили нагороди.

Фото без опису

Урочистий концерт з нагоди свята підготували працівники і вихованці Центру культурних послуг Колочавської сільської ради, педагоги і здобувачі освіти Мерешорської гімназії, талановито заспівала учениця Колочавського ЗЗСО №1 Марина Росада.

Фото без опису

У своїх виступах, піснях, віршах, танцях і сценках було продемонстровано любов та повагу до матерів, їхньої праці, висловлена глибока вдячність за турботу і терпіння, лунали щирі побажання матерям довгих років життя.

«Нема такого дня, щоб ми мінімум раз згадали маму, особливо в дитинстві. Та й дорослі маємо щодня телефонувати своїм мамам, бо вони так чекають! Тому сьогодні бажаю всім матерям щодня лише радіти і милуватися своїми дітьми, онуками. Бути Мамою - це працювати цілодобово, без вихідних, відпусток і лікарняних…Але бути Мамою- це найпрекрасніша і благословенна робота на Землі.

Від щирого серця бажаю усім матерям, щоб добро та ласка,якими ви щедро обдаровуєте всіх,поверталися до вас сторицею. Міцного вам здоров'я,довгих років життя, радості і вдячності від дітей", - привітав з прийдешнім святом жінок сільський голова Василь Худинець.

Фото без опису

Він також відзначив грамотами наймолодшу багатодітну маму у Колочавській ТГ Андрусь Тетяну Дмитрівну, найстаршу маму-героїню Худинець Ганну Пилипівну, наймолодшу маму-героїню Солюк Ольгу Іванівну та матерів загиблих воїнів- захисників - Росоху Олену Василівну і Стець Марію Іллічну.

Щаслива та людина, яка має кому сказати: «Мамо». Цінуймо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь