Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

У Колочавській громаді привітали мамів з прийдешнім святом Дня матері

Дата: 10.05.2023 19:08
Кількість переглядів: 107

У другу неділю травня весь світ та Україна традиційно відзначають День матері – найважливішої жінки в житті кожної людини. Сьогодні, 10 травня, в Колочавській громаді привітали матерів з прийдешнім святом та вручили нагороди.

Фото без опису

Урочистий концерт з нагоди свята підготували працівники і вихованці Центру культурних послуг Колочавської сільської ради, педагоги і здобувачі освіти Мерешорської гімназії, талановито заспівала учениця Колочавського ЗЗСО №1 Марина Росада.

Фото без опису

У своїх виступах, піснях, віршах, танцях і сценках було продемонстровано любов та повагу до матерів, їхньої праці, висловлена глибока вдячність за турботу і терпіння, лунали щирі побажання матерям довгих років життя.

«Нема такого дня, щоб ми мінімум раз згадали маму, особливо в дитинстві. Та й дорослі маємо щодня телефонувати своїм мамам, бо вони так чекають! Тому сьогодні бажаю всім матерям щодня лише радіти і милуватися своїми дітьми, онуками. Бути Мамою - це працювати цілодобово, без вихідних, відпусток і лікарняних…Але бути Мамою- це найпрекрасніша і благословенна робота на Землі.

Від щирого серця бажаю усім матерям, щоб добро та ласка,якими ви щедро обдаровуєте всіх,поверталися до вас сторицею. Міцного вам здоров'я,довгих років життя, радості і вдячності від дітей", - привітав з прийдешнім святом жінок сільський голова Василь Худинець.

Фото без опису

Він також відзначив грамотами наймолодшу багатодітну маму у Колочавській ТГ Андрусь Тетяну Дмитрівну, найстаршу маму-героїню Худинець Ганну Пилипівну, наймолодшу маму-героїню Солюк Ольгу Іванівну та матерів загиблих воїнів- захисників - Росоху Олену Василівну і Стець Марію Іллічну.

Щаслива та людина, яка має кому сказати: «Мамо». Цінуймо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь