A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

"Джура" в Колочавській громаді успішно стартувала !

Дата: 19.05.2023 17:03
Кількість переглядів: 111

Сьогодні в Колочавській громаді урочисто відкрилося таборування І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Протягом трьох днів юні учасники роїв Колочавських загальних закладів освіти випробовуватимуть себе на міцність у військово-спортивних, культурно-інтелектуальних та патріотичних конкурсах.

Фото без опису

Під час урочистого відкриття в Культурно-мистецькому центрі Колочавської сільської ради учасників таборування привітали секретар сільради Тетяна Дербак, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту та культури Ганна Ігнатишин, директор Негровецького ЗЗСО ім. В.Росохи Василь Ярема.

Фото без опису

Для учасників гри виступили з танцювальними номерами вихованці Центру культурних послуг – танцювальний гурт «Ритм».

Фото без опису

«Суть гри « Джура», що це не тільки змагання, а це потужна система виховання молоді та підготовка до реалій сучасного життя, зберігаючи свою самоідентичність, цінності, традиції, налагодження співпраці між роями громади, формування нового кола однодумців, нові емоції, знання, вміння, що залишаться на все життя. Ціль гри не перемагати, а виховувати, вчитися бути справжніми українцями, працювати над своїм розвитком, дружити. І головне – бути готовими захистити себе і свій дім при потребі»,- наголосив у своєму виступі виховник куреню ім. Василя Пойди, керівник заходу Іван Гавриль. 

Фото без опису

Під час таборування юні джури займатимуться військовими вишколами з тактичної підготовки, навчальної стрільби, метання гранати, проходитимуть заняття з тактичної медицини та стройової підготовки тощо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь