Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

У Колочавській громаді завершився дводенний навчальний тренінг на тему "Збір даних"

Дата: 30.05.2023 17:38
Кількість переглядів: 69

Сьогодні в Колочавській громаді завершився дводенний навчальний тренінг на тему "Збір даних", що проводився в рамках проєкту "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад". Цей проєкт реалізовується Міжнародною організацією з міграції у партнерстві з Західноукраїнським ресурсним центром та за підтримки Посольства Канади в Україні і спрямований на підвищення ефективності управління та активного залучення громад.

Фото без описуПротягом двох днів учасники тренінгів з Колочавської та Наша громада - Синевир&Син.Поляна брали участь у захоплюючих та плідних дискусіях про збір даних та їх використання для розробки ефективних стратегій та прийняття управлінських рішень. Вони мали можливість ознайомитися з сучасними підходами та інструментами, які допомагають зібрати дані, необхідні для прийняття правильних рішень та досягнення поставлених цілей.

Досвідчений тренер Оксана Зварич провела цікаві та практичні сесії, які допомогли учасникам отримати не лише нові знання, але й натхнення для подальшоі праці з метою розвитку своїх громад.

Після успішного завершення тренінгів учасники отримали заслужені сертифікати, які підтверджують їхню активну участь та здобуті знання. Це не лише визнання їхньої праці та захоплення, але й стимул для подальшого розвитку та впровадження набутих навичок у своїх громадах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь