Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Оголошення

Дата: 31.05.2023 18:11
Кількість переглядів: 526

В  Колочаві знаходяться 4 одноповерхові реконструйовані об'єкти для проживання внутрішньо переміщених осіб, з загальною кількістю вільних місць на даний момент- 22, де повністю вільні кімнати :1- одномісна, 3- двохмісні,1- трьохмісна, 1- чотирьохмісна та 1 - шестимісна.

Фото без опису

Ці будівлі були реконструйовані в минулому році благодійною організацією і які повністю облаштовані всіма меблями та необхідною електротехнікою (холодильники,  електроплити, пральні машинки і тд.) для комфортного проживання ВПО.

Фото без опису

Фото без опису

Всі об'єкти знаходяться у спокійній місцевості і оточені мальовничою природою Карпат. Що ж стосується інфраструктури, то в селі знаходяться:  6 шкіл, 5 дитячих садків, магазини, лікарня та  стоматологічне відділення з сучасним обладнанням, і навіть, приватна клініка для здачі аналізів.

Фото без описуФото без опису

З села їздять автобуси до Ужгорода, Хуста та Міжгір'я. ВПО які зацікавлені у проживанні в цьому селі, мають відповідати таким критеріям: повинні мати реєстрацію ВПО та, в першу чергу, це мають бути соціально незахищені особи, як, наприклад, матері з дітьми, особи похилого віку, особи з обмежиними  фізичними можливостями, та бідні люди.

Також громада надає  сертифікат на проживання в  даних об'єктах на 2 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь