Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Оголошення

Дата: 31.05.2023 18:11
Кількість переглядів: 482

В  Колочаві знаходяться 4 одноповерхові реконструйовані об'єкти для проживання внутрішньо переміщених осіб, з загальною кількістю вільних місць на даний момент- 22, де повністю вільні кімнати :1- одномісна, 3- двохмісні,1- трьохмісна, 1- чотирьохмісна та 1 - шестимісна.

Фото без опису

Ці будівлі були реконструйовані в минулому році благодійною організацією і які повністю облаштовані всіма меблями та необхідною електротехнікою (холодильники,  електроплити, пральні машинки і тд.) для комфортного проживання ВПО.

Фото без опису

Фото без опису

Всі об'єкти знаходяться у спокійній місцевості і оточені мальовничою природою Карпат. Що ж стосується інфраструктури, то в селі знаходяться:  6 шкіл, 5 дитячих садків, магазини, лікарня та  стоматологічне відділення з сучасним обладнанням, і навіть, приватна клініка для здачі аналізів.

Фото без описуФото без опису

З села їздять автобуси до Ужгорода, Хуста та Міжгір'я. ВПО які зацікавлені у проживанні в цьому селі, мають відповідати таким критеріям: повинні мати реєстрацію ВПО та, в першу чергу, це мають бути соціально незахищені особи, як, наприклад, матері з дітьми, особи похилого віку, особи з обмежиними  фізичними можливостями, та бідні люди.

Також громада надає  сертифікат на проживання в  даних об'єктах на 2 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь