Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Наші рої – в числі найкращих в Закарпатті!

Дата: 12.06.2023 12:56
Кількість переглядів: 89

Вихованці старшої вікової групи "ПАТРІОТ" та середньої - "БУРЕВІЙ" куреню ім. Василя Пойди Негровецького закладу загальної средньої освіти І-ІІІ ст. ім. Василя Росохи показали високі результати підготовки та вибороли другі загальнокомандні місця на ІІ обласному етапі гри ДЖУРА, серед найкращих роїв Закарпатської області.

Фото без опису

«Я, як виховник і член таборової старшини не мав морального права допомагати або більш лояльно ставитись до будь-якого рою , навіть якщо вони твої і дуже хочеться їм допомогти, – розповідає виховник куреню ім. Василя Пойди Іван Гавриль. – Наші діти були дуже самостійні, дисципліновані, самоорганізовані і підтримували один одного протягом п'яти днів таборування. Саме в в таких умовах вихованці здобувають більше досвіду та вмінь, необхідних в дорослому житті. Вихованцям лише трохи не вистачило, щоб стати кращими в Закарпатській області. Та вони щиро радіють новим друзям та однодумцям адже це найбільший здобуток який можна здобути і неможливо оцінити ніякими коштами».

Фото без опису

Тепер вихованці на чолі з Іваном Гаврилем планують роботу вже на наступний рік, працюватимуть над помилками і вдосконалюватимуть свої навички, щоб перемогти . Саме цього їм щиро бажаємо!

З 6 по 10 червня відбувся ІІ обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”), організаторами якої є Департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА та КЗПО Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” Закарпатської обласної ради. Сокіл” („Джура”) — Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра є формою позакласної роботи з патріотичного та морально-етичного виховання школярів, засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь