Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

На стадіоні Негровецького ЗЗСО I-III ступенів імені Василя Росохи закінчився футбольний турнір присв'ячений Дню народження Героя, який загинув в бородьбі з московатами в 2015 році.

Дата: 28.06.2023 10:00
Кількість переглядів: 105

Вчора на стадіоні Негровецького ЗЗСО I-III  ступенів імені Василя Росохи закінчився футбольний турнір присв'ячений Дню народження Героя, який загинув в боротьбі з росіянами в 2015 році. Традиційний захід розпочато вшануванням пам'яті Героя.

Фото без опису
     В спортивному турнірі змагались  команди з КЗ ДЮСШ "Боржава" та команди закладів освіти Колочавської територіальної громади. 
     Загалом, взяли участь 13 чудових команд, з який 10 команд хлопців, 3 команди дівчата. Гравці показали високий рівень підготовки та вміння в спортивній грі, згуртовано налаштовані на Перемогу. 

Фото без опису
      Також, працівники та хореографічний гурток "Ритм" Центру культурних послуг Колочавської сільської ради, що діє на базі Культурно-мистецького центру  виступив з чудовою програмою для учасників турніру. 

Фото без опису
     Завершальним футбольного змагання було нагородженно кубком одну з кращих команд, а саме Колочавський ЗЗСО I- III ступенів №1. 
     Щира подяка кожному хто приймав участь в турнірі та вболівав за гравців, що додавало ще більше сили грати краще.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь