Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В Горбівській гімназії 29 червня 2023року відбулося відкриття першого на Закарпатті шкільного соціального підприємства « ЕКО ТАК»….

Дата: 29.06.2023 17:14
Кількість переглядів: 164

       В умовах інноваційних змін розвитку сучасної освіти з’явилася нагальна потреба суспільства у творчих, діяльних, обдарованих громадянах, здатних до життєвого самовизначення. 

Фото без опису
        Новітня філософія освіти спрямована на формування духовного світу особистості, утвердження загальнолюдських цінностей, розкриття потенціальних можливостей та здібностей  кожної дитини, забезпечення оптимальних умов для їх життєвої самореалізації. Освітня  діяльність покликана не просто дати здобувачам освіти  суму знань, умінь і навичок, а формувати в них компетентність, як загальну здатність, що ґрунтується на знаннях, досвіді, цінностях, здібностях.

Фото без опису
        В Горбівській гімназії 29 червня 2023року відбулося відкриття першого на Закарпатті шкільного соціального підприємства « ЕКО ТАК»…. 
       Участь у проєкті дасть змогу дітям детально вивчити весь бізнес-процес. Адже проєкт комплексно охоплює усі етапи бізнесу від створення підприємства, виготовлення продукту, просування його на ринок до роботи з клієнтом щодо реалізації. Чому соціальне підприємство? Тому що із шкільного віку необхідно вчити дітей бути свідомими громадянами та соціально активними людьми. 

Фото без опису     Соціальне підприємство в школі – це один з найкращих способів навчити вихованців культури підприємництва та волонтерства. Завдяки проєкту діти зможуть підвищити шанси на успішну самореалізацію у майбутньому!!!✅

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь