Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В Колочавській громаді в рамках реалізації конкурсу місцевих ініціатив було проведено навчання серед підлітків з метою організації та реалізації проекту шкільного підприємництва "Еко Так"

Дата: 08.05.2023 10:14
Кількість переглядів: 77

В Колочавській громаді в рамках реалізації конкурсу місцевих ініціатив було проведено навчання серед підлітків з метою організації та реалізації проекту шкільного підприємства „Еко Так″. Навчання проводили: Леся Кайнер -керівник Дія -Бізнес (Ужгород) та Саша Секерін – приватний підприємець. Тема навчання: Соціальне підприємництво: перші кроки та формування команди для реалізації бізнес – ідеї : швейної екомайстерні "Еко Так". Адже на неї буде покладено функціонування та розвиток підприємства в подальшому. 

Фото без опису

      Команда шкільного підприємства буде створена з учнів ГОРБІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ, які зацікавленні в розвитку та популяризації діяльності підприємства. Також до реалізації проекту долучилась відома українська дизайнерка LiLi Bratus, яка провела зустріч з учнями, розповівши про основи швейного та дизайнерського ремесла, можливість через дану діяльність також сприяти вирішенню екологічних проблем. Створення шкільного соціального підприємства швейної екомайстерні "Еко Так" відбувається в межах проєкту «Підтримка природно-заповідних територій в Україні», що реалізовується в рамках Німецької Фінансової Кооперації (FC) і фінансується за рахунок Банку розвитку KfW. Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України є бенефіціаром проєкту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь