Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Колочавська територіальна громада є учасницею проєкту IOM - UN Migration Ukraine - Міжнародної організації з міграції "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад"

Дата: 01.08.2023 14:31
Кількість переглядів: 138

Колочавська територіальна громада є учасницею проєкту IOM - UN Migration Ukraine - Міжнародної організації з міграції "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад" і стала однією з 15 громад Закарпатської області, яка пройшла відбір у другий тур проєкту та отримала можливість підготувати власну грантову ідею для розвитку громади.

В рамках проєкту днями громада отримала планшети та програмне забезпечення, необхідне для роботи цих гаджетів.

Планшети будуть використовуватися активними учасниками для збору і аналізу даних, необхідних для створення проєкту.

Фото без опису

Надання вказаної допомоги стало можливим завдяки успішному проходженню представниками нашої громади декількох тренінгів та діалогових сесій.

Проєкт "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад",реалізується Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, за підтримки Посольства Канади в Україні. Виконавчим партнером з провадження діяльності в рамках проекту у Закарпатській області є Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь