Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В Колочавській громаді проходить табір для дітей «Дитинство без війни»

Дата: 02.08.2023 11:48
Кількість переглядів: 57

У вівторок, 1 серпня, в Колочавській територіальній громаді розпочався денний табір для дітей внутрішньо переміщених осіб та колочавських дітей «Дитинство без війни». Табір проходитиме протягом двох тижнів на території Культурно-мистецького центру Колочавської сільської ради та на локаціях Колочавської територіальної громади.

Фото без опису

Разом з працівниками Центру культурних послуг Колочавської сільської ради діти будуть вивчати та досліджувати місцеві традиції та звичаї, візьмуть участь в етнографічних експедиціях в музеї «Старе село»», «Стара школа», Церква Святого Духа, історико - етнографічний музей Івана Ольбрахта. Також для учасників табору місцеві майстри проведуть майстер-класи гри на традиційних народних інструментах (сопілка, скосівка, дримба, трембіта, бандура ). На основі зібраних етнографічних матеріалів діти з працівниками Центру культурних послуг напишуть сценарій та поставлять етномодерну виставу з музичним супроводом троїстих музик «Колочавські вечорниці». Під час дитячого табору кваліфікований викладач за допомогою інтерактивних засобів проводить уроки англійської мови.

Фото без опису

Табір передбачає тривале спілкування дітей між собою, вирішення спільних завдань, вивчення місцевої традиційної культури, звичаїв, акторську гру. Це дасть відчуття єдності і безпеки за життя, створить позитивний психо-емоційний стан та допоможе дітям ВПО знайти друзів та інтегруватися в місцевий соціум. Також, проєктні активності дадуть можливість ВПО краще пізнати громаду, де нині мешкають, і сприяти їх згуртуванню.

Фото без опису

Табір проводиться за підтримки міжнародної гуманітарної організації Людина в біді SK . Організатори та ініціатори табору - благодійна організація «Благодійний фонд розвитку гірських територій» та Колочавська сільська рада.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь