Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Жителі Колочавської громади проголосували за спортивний майданчик

Дата: 08.08.2023 13:14
Кількість переглядів: 78

В Центрі підтримки підприємництва Колочавської  громади 7 серпня відбулася ІІ діалогова сесія в рамках проєкту IOM Ukraine - Міжнародної організації з міграції "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад". 

Учасникам сесії було презентовано результати проведеного опитування громадськості в Колочавській територіальній громаді. Разом з тренером Оксаною Зварич було визначено критерії оцінки проєкту та вибрано проєктну заявку, яку буде подано на фінансування. Більшість респондентів та учасників сесії проголосували за облаштування спортивного майданчику для Колочавського закладу загальної освіти №1.

Фото без опису

Наступний етап проекту – продовження навчання учасників проєктному менеджменту, підготовка проєктної заявки та захист її перед комісією. У разі перемоги - для облаштування спортивного майданчику будуть залучені кошти іноземних партнерів - Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

Проєкт "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад" реалізується Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, за підтримки Посольства Канади в Україні. Виконавчим партнером з провадження діяльності в рамках проекту у Закарпатській області є Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь