Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Рятувальники Хустського району та спеціаліст з безпеки провели для учасників освітнього процесу Горбівської гімназії захід «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Дата: 15.09.2023 10:57
Кількість переглядів: 211

Сьогодні, 14 вересня рятувальники Хустського району та спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі провели для учасників освітнього процесу Горбівської гімназії захід «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Для дітей фахівці провели навчання спрямоване на збереження життя та здоров’я підростаючого покоління.

Фахівці провели демонстрацію техніки та спеціального обладнання, яке вони використовують у своїй професійній діяльності. Одночасно з цим присутнім показали бойовий одяг та спорядження, що використовується під час ліквідації різноманітних небезпечних ситуацій, після чого діти мали можливість приміряти його на собі.

Фото без опису

В черговий раз захід зібрав велику кількість дітей. Вони отримали життєво необхідні знання, які можуть врятувати людське життя.

Заходом залишилися задоволені усі – як присутні, так і організатори. Адже акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» ще раз довела, рятувальники здатні не лише ліквідовувати надзвичайні події, а й дарувати гарний настрій оточуючим!

ГО «Безпечний освітній простір»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь