A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Партнерство заради розвитку

Дата: 19.09.2023 11:15
Кількість переглядів: 94

В Культурно-мистецькому центрі вчора Колочавська сільська рада уклала меморандум про співпрацю з закладом вищої освіти Київським університетом права Національної академії наук України. Партнерство буде стосуватися сфер розвитку освітньої та інформаційної діяльності, культури, мистецтва, підтримки самодіяльної творчості, спорту. Зокрема, співпраця в реалізації проектів із залученням закладів освіти Колочавської громади; залучення студентської молоді до участі у громадському житті і розвитку Колочавської ТГ; сприяння розвитку здібностей і обдарувань молоді, формуванню інтелектуального потенціалу нації; сприяння в реалізації молодіжних ініціатив та молодіжних громадських проектів тощо.

Фото без опису

Ректор університету Юрій Ладиславович Бошицький під час зустрічі з представниками громади розповів про очолюваний вуз та перспективи для студентів закладу.

«У нас університет платний, але ми даємо якісну освіту, - розповідає Юрій Ладиславович. - Через війну діти багато вчаться онлайн, тому наші компʼютерні технології на найвищому рівні, книги розміщені в хмарному середовищі і студенти мають доступ до бібліотеки і в будь-який момент можуть почитати необхідну інформацію. Наше завдання створити умови щоб студент міг отримати доступ до знань. Ми розширюємо регіональні звʼязки, налагоджуємо міжнародну співпрацю, велику увагу приділяємо культурному вихованню молоді».

Фото без опису

Сільський голова Василь Іванович Худинець висловив подяку ректору за подаровані книги для бібліотеки, які є дуже цінними для студентів, що вивчають право. «Ми дуже раді співпраці з університетами, адже це розширює освітні можливості молоді громади, дає доступ до університетських надбань. Ваші книги для сільської бібліотеки є дуже цінними: багато студентів зараз вчаться дистанційно чи заочно, тому потреба у академічних виданнях є дуже великою. Переконаний, що співпраця нашої громади з таким шанованим університетом дасть багато добрих результатів», - наголосив Василь Іванович.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь