Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

10 червня - День народження видатного українського письменника, політичного діяча - Василя Шкляра.

Дата: 12.06.2023 14:39
Кількість переглядів: 50

Василь Миколайович Шкляр — один із найвідоміших письменників сучасної України, автор неперевершених романів «Залишенець», «Ключ», «Маруся», «Чорне сонце». Кожна його книжка стає бестселером! Успіх його романів приголомшливий: відзнаки, премії, Гран-прі, постійні перевидання, переклади іноземними мовами.

Фото без опису

Але є ще одна сторінка у творчому доробку письменника – яскраві оповідання та казки для наймолодшого читача. Це збірки «Шовкова нитка», «Черешня в житі», «Шовковий дощик», «Помста Баби Яги», «Василькова таємниця», «Песик Гав, соловейко, джміль і два жолуді». Ці твори про перше входження дитини у складний світ людських взаємин, про пізнання добра і зла, які тісно йдуть поряд як у реальному житті, так і в чарівній казці. Кожна з цих, здавалося зовсім простих історій, — це справжня пригода, сповнена багатьох вражень та емоцій, які запам'ятовуються потім на все життя! Вони мудро вчать і надихають, вони підказують і змушують замислитися, вони допомагають любити і розуміти наших дітей.

Фото без опису

Якщо хочете прочитати гарний український роман на історичну тематику або цікавлять містичні таємниці то читайте романи Василя Шкляра.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь