Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

27 вересня, відзначається Всесвітній день туризму та День туризму в Україні!

Дата: 27.09.2023 14:11
Кількість переглядів: 71

Сьогодні, 27 вересня, відзначається Всесвітній день туризму та День туризму в Україні! Свято всіх, хто любить мандрувати та хто надає туристичні послуги!

Колочавська громада - туристична, і розвиток туризму в нас у пріоритеті!

Кожен представник галузі гідно виконує свою роботу у цьому напрямку- екскурсоводи, працівники музеїв, власники садиб та готелів, продавці сувенірів тощо. З нагоди свята, Колочавська сільська рада провела урочистий захід з метою обміну досвідом та відзначення найкращих працівників галузі в громаді.

Фото без опису

Сільський голова Василь Худинець привітав всіх зі святом та винагородив грамотами за збереження та популяризацію історико-культурної спадщини села керівника ГО «Колочава» Василя Глебу та екскурсовода музейного комплексу «Старе село» Юрія Радівілова. Почесну відзнаку «Кращий» цього року отримала садиба Юрія та Олени Маркович «Коло гір», як найкращий заклад для розміщення туристів.

Фото без опису

«Щиро вітаю всіх із професійним святом. Працювати в цій сфері дуже нелегко, але вам вдалося створити такі туристичні обʼєкти і надати послуги для туристів, завдяки яким туристам хочеться сюди приїжджати знову і знову. Ви є професіоналам своєї справи. Тому бажаємо насамперед всім нам перемоги у війні, мирного неба над головою. Нехай після перемоги ми прийматимемо численних туристів і самі мандруватимемо відбудованою Україною, відвідаємо кожний куточок, кожну громаду і пишатимемося нею, бо кращого місця немає на землі», - привітав працівників сфери туризму Колочавської громади сільський голова Василь Худинець.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь