Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Сьогодні в Колочавській ТГ працівників освіти вітали з прийдешнім святом

Дата: 29.09.2023 13:18
Кількість переглядів: 96

Вихователь дитячого садочку і вчитель у школі - це люди, які мають значний вплив на формування з дитини справжньої особистості. Від їхньої роботи в значній мірі залежить яким виросте молоде покоління, з якою системою цінностей та поглядів, поведінкою в суспільстві, адже завдання освітян не лише вчити, але й виховувати.

Фото без опису

Сьогодні в під час урочистого заходу в Культурно-мистецькому центрі Колочавської сільської ради щиро вітали працівників освіти Колочавської громади з прийдешнім святом - у першу неділю жовтня в Україні відзначається День працівника освіти.

Фото без описуФото без опису«Щиро вітаю всіх працівників освіти з професійним святом. Бажаю вам завжди із хорошим настроєм іти на роботу і повертатися із неї. Здоров’я вам та натхнення, поваги, добра в родині та успіху в роботі. Дякуємо ЗСУ за те, що борються з ворогом і завдяки їм можемо вчитися і збиратися»,- привітала освітян громади секретарка Колочавської сільської ради Тетяна Михайлівна Дербак. Вона також вручила відзнаку «Лідер 2023 року» у номінації кращий «Вчитель вчителів» вчительці української мови та літератури Колочавського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 Любові Василівні Іваниш!

Фото без описуФото без опису

Учні всіх Колочавських закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів дошкільної освіти підготували чудові виступи та привітали піснями, віршами, танцями, гумористичними сценками і просто теплими словами вдячності своїх учителів та наставників зі святом.

Фото без описуФото без опису

Талановито та як завжди оригінально виступили перед освітянами вихованці театрального і хореографічного гуртків Центру культурних послуг Колочавської сільської ради, а працівники центру привітали піснею освітян громади.

Фото без описуФото без опису

Щиру вдячність та почесні грамоти отримали працівники Колочавських закладів освіти та переможці конкурсів від начальниці відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту та культури Ганни Ігнатишин. «Нам, освітянам, батьки довіряють найцінніше - своїх дітей. Тому маємо велику відповідальність і місію виховувати з них справжніх громадян та гідних людей. Тому уклін всім вам за таку важку, важливу , але дуже почесну працю», - наголосила у своєму виступі Ганна Матвіївна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь