Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Чаювання у сільського голови

Дата: 20.10.2023 15:26
Кількість переглядів: 79

Соціальна активність та участь молоді в громадському житті завжди є важливим аспектом розвитку суспільства. Сьогодні учні 9-го класу Колочавського ліцею під керівництвом своїх наставників взяли участь в заході, який став надзвичайно цікавим і пізнавальним для них. Їх чаювання в голови Колочавської ТГ Василя Худинця виявилося важливою ланкою в зміцненні зв'язків між молоддю та органами місцевого самоврядування.

Фото без опису

Василь Іванович ознайомив молодь з роботою виконавчого апарату сільської ради, її функціями та внеском у розвиток громади. Учні отримали можливість побачити, як працює сільський орган влади, побували у кожному відділі та ознайомилися з його співробітниками та функціями.

Після невеличкої екскурсії відділами сільради, сільський голова гостинно запросив юних гостей до свого кабінету. Саме тут відбулася дискусія, де ліцеїсти мали можливість задавати питання та висловлювати свої погляди. Це сприяло активному обміну думками та сприяло збільшенню рівня свідомості учнів щодо важливості громадської участі. «Одним з головних секретів успішності в нас час є вміння бути наполегливим , вміти ставити цілі та спрямовувати зусилля для їх досягнення. І ще вам потрібно багато читати – читати різні книги і статті в інтернеті - це допоможе вам вільно виступати перед публікою, висловлювати свою думку, не комплексувати. В наш час наявність диплому без відповідного рівня кваліфікації не допоможе вам чогось досягнути в житті. Щоб бути успішним – треба вчитися і вміти вчитися самостійно, ми маємо вчитися постійно, засвоювати нові знання та навички. Ну і добре володіти англійською мовою - це зараз важливий інструмент для досягнення успіху», – дав свої настанови молоді Василь Худинець.

Фото без опису

Чаювання учнів 9-го класу в сільського голови стало важливим кроком у залученні молоді до громадського життя. Такі ініціативи сприяють розвитку громадянської активності серед молоді та зміцненню демократичних цінностей в нашому суспільстві.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь