Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В колочавському амфітетарі молодь відтворила традиційні вечорниці

Дата: 18.11.2023 15:55
Кількість переглядів: 124

«Культура - це пам'ять людства про самого себе»,- гласить відомий вислів. Сьогодні працівники та вихованці Центру культурних послуг Колочавської сільської ради своїми виступами вкотре показали, що пам'ять колочавців про їхню культурну спадщину живе і передається наступним поколінням. Молоді таланти в амфітеатрі відтворили традиційні «Колочавські вечорниці». Виступ був присвячений Дню культури та майстрів народного мистецтва.

Фото без опису

Народні пісні, коломийки, танці, жарти,відтворені сценки із сімейного життя та дозвілля молоді – всім цим змогли насолодитися глядачі в Культурно-мистецькому центрі. Юні вихованці Центру культурних послуг талановито зіграли свої ролі, показали весь колорит традиційних колочавських вечорниць і внесли в нього трохи сучасних елементів. Вистава пройшла з великим успіхом і зарядила всіх присутніх хорошим настроєм в кінці важкого робочого тижня.

Фото без опису

«Ви, працівники культури, завжди даруєте людям радість і позитивні емоції. Тому ми сьогодні прийшли на ваше свято з найкращими побажаннями вашій творчості та креативності. Ваша праця робить наше життя барвистішим та насиченим. Нехай кожен ваш виступ стає витоком натхнення для інших. Висловлюю вам щиру подяку за вашу працю»,- привітав працівників культури громади сільський голова  Василь Худинець. Він також вручив подяки за творчий креатив та за великий внесок у культурний світ Колочавської громади Центру культурних послуг (керівник Володимир Маркович) та працівниці центру, бандуристці та викладачці вокалу Єлизаветі Онопрійча.

Фото без описуФото без опису

Цей захід нагадав нам, що культура - це не тільки традиції та витвори мистецтва, але й невичерпне джерело об'єднання та натхнення для нас усіх. І в цей особливий день, ми відзначили не лише минуле, але й створили спогади для майбутніх поколінь, які продовжать розквітати культурну традицію в нашій громаді

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь