Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

У приміщенні Колочавського ліцею офіційно відкрито клас безпеки!

Дата: 21.11.2023 20:31
Кількість переглядів: 103

Сьогодні Колочавська громада відзначає новий етап у розвитку та дбайливому ставленні до своїх наймолодших мешканців - у приміщенні Колочавського ліцею офіційно відкрито клас безпеки: інноваційний освітній простір, спрямований на вивчення та усвідомлення питань особистої та оточуючої безпеки.

Фото без опису

Участь в урочистому відкритті класу взяли сільський голова, представники Хустського райуправління ГУ ДСНС у Закарпатській області, представники поліції, спеціаліст з безпеки в громаді, освітяни та громадськість. Працівники та вихованці Центру культурних послуг, ліцеїсти та вихованці ЗДО №4 порадували присутніх чудовими виступами.

Фото без опису

Клас безпеки- це не лише приміщення із сучасним обладнанням, але і центр, де діти вчитимуться як робити світ навколо себе безпечнішим. Ключовою метою класу є підвищення обізнаності дітей у питаннях безпеки: від правил дорожнього руху до основ безпеки на воді та у побуті.

Заняття в класі безпеки будуть інтерактивними та цікавими, враховуючи вікові особливості учнів. Через гру та практичні вправи діти будуть навчатися, як розпізнати потенційні небезпеки, як діяти у випадку екстрених ситуацій, та як підтримувати безпечне середовище для себе та оточення.

«Ми сьогодні по -іншому відносимося до поняття безпеки. В час війни, ми нині , як ніколи , розуміємо важливість безпеки дітей. Я щиро вдячним всім , хто допоміг нам створити цей клас і сподіваюся, що отримані тут знання допоможуть врятувати життя.Хоча бажаю, щоб не виникали подібні ситуації в житті наших дітей»,- наголосив сільський голова Василь Худинець.

Клас безпеки у Колочавській громаді став першим, який відкрито на теренах Міжгірщини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь