Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В Колочавській громаді урочисто відкрили дитячий спортивний майданчик

Дата: 22.11.2023 11:16
Кількість переглядів: 101

Вчора, 21 листопада, в День Гідності та Свободи, на території найбільшого закладу освіти в Колочавській громаді – Колочавського ЗЗСО№1 урочисто відкрили дитячий спортивний майданчик. Це подія, яка не лише надає дітям нові можливості для фізичного активізму, а й має важливий вплив на розвиток молоді та суспільства в цілому.

Участь в заході взяли керівництво громади, педагоги та здобувачі освіти Колочавського ЗЗСО№1, педагоги-організатори та вчителі фізкультури з усіх закладів освіти громади.

Фото без опису

Спортивний майданчик має гумове безпечне покриття, воркаут - комплекс, тренажери, лавку та огорожу. Майданчик у відкритому доступі і займатися на ньому можуть всі охочі.

Під час урочистого відкриття нового дитячого спортивного майданчика, сільський голова Василь Худинець наголосив на величезному значенні цього ініціативного кроку для розвитку та здоров'я молодого покоління.

«Спорт — це не лише розвага, але і важлива складова повноцінного та здорового життя. Наше завдання створити умови для того, щоб діти більше займалися спортом. З початку встановлення спортивного майданчика ми спостерігали як школярі на перерві біжать віджиматися чи попрацювати на тренажі. Це є дуже великий плюс і дуже хочеться, що б такі майданчики були біля кожного закладу освіти. Але це можливо зробити лише залучаючи грантові кошти, над цим ми постійно працюємо і буде працювати», - наголосив Василь Іванович.

Голова висловив вдячність всім, хто приймав участь у реалізації цього проекту: працівникам Колочавської сільської ради, які працювали понад півроку над реалізацією проекту і грантовим організаціям, які надали кошти і зробили це відкриття можливим.

Фото без опису

Відкриття дитячого спортивного майданчика на території освітнього закладу — це не лише акція з покращення інфраструктури, але і важлива інвестиція в майбутнє громади. Це стає символом підтримки здорового способу життя, розвитку дитячого потенціалу та виховання нового покоління, яке цінує активний та сповнений ентузіазму спосіб життя.

Фото без опису

Дитячий спортивний майданчик встановила Колочавська сільська рада за грантові кошти, які надала громаді Міжнародна організація з Міграції (МОМ) в рамках проекту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад». Проект втілюється МОМ в партнерстві з «Західноукраїнським ресурсним центром» та фінансується Посольством Канади.

Проект Колочавської сільської ради «Активне Майбутнє - здорова громада», в рамках якого встановлено майданчик, пройшов відбір та отримав фінансування як один з кращих проектів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь