A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Виставка-конкурс «Новорічна композиція» та «Український сувенір» вразила креативними роботами учнів

Дата: 30.11.2023 17:20
Кількість переглядів: 81

Сьогодні, 30 листопада, в Колочавському ЗЗСО №1 проходить II обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція» та «Український сувенір». На виставці-конкурсі представлені кращі роботи учнів усіх закладів освіти громади та відділення позашкільної освіти Колочавської територіальної громади.

У холі Колочавського ЗЗСО№1 виставлені унікальні дитячі твори, які вражають своєю творчістю та святковою атмосферою. Кожна робота – це виявлення творчої уяви та таланту юних митців. Від витончених новорічних сюжетів до вміння використовувати різноманітні матеріали – ця виставка несе в собі креативність, яка об'єднує маленьких авторів та відвідувачів у світ чарівництва та невичерпного дитячого потенціалу.

Фото без опису

На експозиції "Український сувенір» представлені унікальні твори, які відзначаються не лише мистецтвом, але й відданістю національній спадщині. Юні таланти, вдихаючи життя в глибокі традиції, створили вражаючі сувеніри, в яких відчутно дух української культури. Кожен елемент є особливим і надає відвідувачам можливість поглибити своє розуміння та любов до багатогранної спадщини України через очі маленьких творців. Особливо трепетно та з любов’ю виготовлені твори у номінації «Подарунок воїну». В основному це різні символи-обереги для наших захисників.

«Проведення виставки-конкурсу передбачає пошук, розвиток та підтримку обдарованої і талановитої учнівської молоді, заохочення її до творчої самореалізації, - розповідає Ганна Матвіївна Ігнатишин, голова журі конкурсу, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту та культури Колочавської сільської ради. - Всі автори робіт виявили надзвичайну креативність та талант, продемонстрували своє вміння створювати унікальні святкові шедеври, проявили свій мистецький потенціал, навички вираження власних ідей у творчості».

Найкращі роботи днями будуть представлені в Ужгороді, на обласному етапі конкурсу. Переможці та призери конкурсів нагороджуються грамотами Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, а їх роботи направляються на Всеукраїнський етап конкурсу в Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України у Києві.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь