A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

З Днем Збройних сил України наші Захисники!

Дата: 06.12.2023 12:59
Кількість переглядів: 62

Сьогодні, 6 грудня, у День Збройних Сил України, ми висловлюємо свою вдячність військовослужбовцям , визнаючи їхню мужність та жертовність на шляху захисту країни, вшановуємо героїзм та службу захисників України.

З метою вшанувати та підтримати військовослужбовців Колочавської громади, сьогодні в Культурно-мистецькому центрі відбувся урочистий захід . Серед запрошених гостей були воїни-захисники, представники Колочавської сільської ради, освітяни громади, родини військовослужбовців.

Фото без опису

Декорації у військовому стилі, прапори та символіка Збройних Сил створювали відчуття гідності та гордості за свою країну та її захисників.

Фото без опису

Програма заходу включала у себе різноманітні аспекти, починаючи з урочистого виконання Гімну України, вшанування хвилиною мовчання загиблих воїнів та відзначення героїзму військових. Чудові та зворушливі виступи працівників та вихованців Центру культурних послуг Колочавської сільської ради заповнювали подію музичною гармонією та патріотичним настроєм.

Фото без опису

Сільський голова Василь Худинець привітав захисників із їхнім професійним святом та висловив вдячність за їхню безстрашність та патріотизм. «Наші військові у запеклій боротьбі з в рази сильнішим ворогом показали всьому світу, що Збройні Сили України одні з найкращих, а Україна - це сильна і незалежна країна, яка готова боротися до кінця за свою свободу. Ми довіку вдячні нашим захисникам за їхню мужність та вічно пам’ятатимемо загиблих воїнів. Маємо за велику честь говорити з Вами І тиснути вам руки, велика честь сказати Вам: Дякую!»

Щиро подякувала родинам захисників голова спілки освітян Колочавської громади Олена Маханець. «Кожний воїн має сили боротися, знаючи, що у тилу його підтримує родина. Низький уклін і пошана матерям, батькам, дружинам, дітям,всім, хто несе на собі тягар війни і не спить ночами, молячись і чекаючи на дзвінок чи повідомлення. Дякуємо за ваш сильний дух та розуміння», - наголосила Олена Миколаївна.

У День Збройних Сил України ми всі дякуємо військовим за безсонні ночі, відданість обов'язку та героїзм у служінні. За їхню непохитну віру у мир та безпеку, за те, що вони стають на передній край в обличчя загрозі, захищаючи нас усіх.

Слава Україні!

Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь