Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В Колочавському ПОНДВ відкрили меморіальну дошку загиблому на війні героя-захисника Миколі Юрійовичу Яремі

Дата: 13.12.2023 14:59
Кількість переглядів: 121

Сьогодні, 13 грудня, у день народження загиблого на війні героя- захисника з села Негровець, у Колочавській громаді відкрили меморіальну дошку Миколі Юрійовичу Яремі.

Фото без опису

Микола Ярема працював у НПП «Синевир» понад 26 років, де його поважали як чесного, щирого , фахівця своєї справи. 24 лютого 2022 року він один з перших став на захист України, а 9 грудня 2022 року старший лейтенант, командир протитанкового взводу 128-ої Окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади прийняв свій останній бій під Бахмутом, де отримав важкі поранення, від яких , на превеликий жаль ,18 грудня помер.

Меморіальну дошку НПП «Синевир» відкрив на території Колочавського природо-охоронного відділення, де працював начальником Микола Ярема багато років.

Фото без описуФото без опису

Директор НПП «Синевир» Микола Дербакзгадав загиблого героя, який був щирим, надійним другом ,відданим своїй праці, найкращим батьком та патріотом своєї держави. Він також повідомив, що Колочавське ПОНДВ відсьогодні названо на честь Героя!

Колочавський сільський голова Василь Худинець у свої промові наголосив про важливість памʼяті ціни нашої свободи.

«Ціну за наше мирне життя та свободу воїни оплачують найвищу – віддаючи своє життя та здоровʼя. Памʼятаймо про це щодня! Встановлення меморіальної дошки саме в Колочавському ПОНДВ, символізує повагу до загиблого від установи та колег, з якими він пропрацював багато років і яке він очолював. Меморіальна дошка завжди буде нагадувати нам ціну, яку захисники сплачують за мир в рідній країні».

Фото без опису

Пам'ять про героя було вшановано присутніми хвилиною мовчання, покладанням квітів та молитвою. Панахидну молитву за воїна провів рідний брат Миколи – отець Іван Ярема. Віддати шану Герою прийшли колеги з НПП «Синевир», найближчі родичі героя, працівники Колочавської сільської ради. Висловлено щирі співчуття родині загиблого, які втратили найдорожче.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Пам’ять про воїнів, які загинули за незалежність України , живе і буде жити в серці кожного українця.

Слава Україні!

Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь