Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

ЯК НЕ ПРОҐАВИТИ ПОЧАТОК РЕЄСТРАЦІЇ? ОСОБЛИВОСТІ СЕРТИФІКАЦІЇ У 2024 РОЦІ

Дата: 21.12.2023 11:47
Кількість переглядів: 32

У 2024 році процедура сертифікації масштабується, і вперше до участі будуть допущені вчителі навчальних предметів (інтегрованих курсів) громадянської та історичної освітньої галузі та/або освітньої галузі «Суспільствознавство» (всесвітньої історії, вступу до історії України та громадянської освіти, громадянської освіти, історії України, основ правознавства, курсів «Досліджуємо історію і суспільство», «Історія: Україна і світ», «Україна і світ: вступ до історії та громадянської освіти»). Також у сертифікації зможуть взяти участь учителі початкових класів, учителі математики, учителі української мови та літератури.

Фото без опису

👩‍💼 20 грудня 2023 року, Управління Державної служби якості освіти у Закарпатській області спільно з керівниками та працівниками місцевих органів управління освіти, керівниками та працівниками центрів професійного розвитку педагогічних працівників провели круглий стіл щодо особливостей проведення сертифікації педагогічних працівників у 2024 році.

Фото без опису

📋 У центрі обговорення був наказ МОН № 1464 від 01 грудня 2023 року «Про деякі питання проведення сертифікації педагогічних працівників у 2024 році», у якому зазначено, що реєстація учасників для участі в Сертифікації-2024 триватиме з 15 по 30 січня 2024 року. Актуальним питанням стало обговорення граничної кількості учасників по кожній з категорій та активізація і заохочення педагогів до участі у проходженні сертифікації.

Фото без опису

💁‍♂️ Гранична кількість педагогічних працівників Закарпатської області, які можуть зареєструватися для проходження сертифікації, становить для вчителів:

👉 початкових класів – 67 педагогів;

👉 української мови і літератури – 46 педагогів;

👉 математики – 43 педагоги;

👉 навчальних предметів громадянської та історичної освітньої галузі та/або освітньої галузі «Суспільствознавство» – 22 педагоги.

‼ Важливо! Участь педагогів у сертифікації здійснюється за умови їх добровільної реєстрації, яка розпочнеться вже менше ніж за місяць.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь