Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Герої не вмирають, доки памʼять про них жива...

Дата: 19.02.2024 08:55
Кількість переглядів: 64

У Центрі культурних послуг Колочавської сільської ради сьогодні відбувся урочистий захід, присвячений вшануванню пам'яті Героїв Небесної сотні. Захід організували і провели працівники та вихованці центру культурних послуг. Керівник центру, співак Володимир Маркович виконав душевну пісню "Мамо, не плач".

Фото без опису

Пам'ять про загиблих у боротьбі за свободу України присутні вшанували хвилиною мовчання.

Згадуючи про події 2014 року, ведучі нагадали про важливість боротьби за свободу і демократію, а також про ціну, яку заплатили люди, щоб Україна стала краще.

Фото без опису

У своїх виступах учасники заходу закликали не забувати подвиг Небесної сотні та покласти всі зусилля для того, щоб Україна розвивалася як демократична, європейська держава. Також вони висловили вдячність за пам'ять та шанування героїв, які поклали своє життя за майбутнє нації.

Фото без опису

Пам'ять про подвиг Небесної сотні залишається живою і важливою для кожного українця. Смерть Героїв Небесної Сотні змінила суспільну свідомість українців, зробила громадян більш сильними, дала поштовх почувати себе більш впевнено в своїй країні. Українці, які віддали життя за свободу та волю рідної країни, увійшли до меморіалу борців за українську незалежність – до Небесної Сотні. На жаль, Україна вкотре зараз змушена боротись за своє право жити та бути вільною державою, суверенною та незалежною. Але ми знаємо та віримо, що Перемога - за нами!

Слава Україні 🇺🇦

Героям Слава 🇺🇦

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь