Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

День Святого Миколая в Центрі культурних послуг

Дата: 18.12.2023 14:18
Кількість переглядів: 54

Дитячі усмішки та веселощі, смачні частування та гостинці, неймовірні емоції та радість – все це про святкування дня Святого Миколая, яке відбулось в Центрі культурних послуг.

Фото без опису

🤍Тут панувала весела та дружня атмосфера. Дітки розповідали про свої добрі справи, приймали участь у цікавому квесті, танцювали, грались та частувались смаколиками. Малеча і від душі повеселилась, і отримала смачні подарунки.

Пора новорічних свят, то найбажаніша пора для малечі. Найпершим святом, що розпочинає зимовий цикл здійснення бажань є звісно чарівний День Святого Миколая. Усі, і дорослі, і дітвора з нетерпінням чекають того, щоб, прокинувшись вранці, під подушкою знайти свою мрію…

Фото без опису

🫶🏻У такі моменти забуваються усі негаразди, хочеться радіти життю і ловити кожну його мить. Адже, за щоденними клопотами, метушнею і зайнятістю ми все менше помічаємо щось світле, прекрасне і святе у нашому житті. Таке, як наприклад, щирі дитячі усмішки, дотик теплих долонь, що з вдячністю махають вам услід.

✨Завжди у цей день запалювали вогники на новорічних ялинках площ і містечок нашої держави, однак усе це змінила війна. Нині це свято стало виявом Милосердя, Людяності, Добра, Прощення, Любові до ближнього, усіх найвищих моральних християнських чеснот. Щоднини наші діти й дорослі просять Чудотворця про якнайшвидше закінчення війни. Це для нас сьогодні, мабуть, найбільше, найсокровенніше бажання.

В тривожні дні війни так важливо створити ауру позитиву для дітей, адже ніхто і ніщо не в силах відібрати у них радості дитинства, віри в добро та диво.

Фото без опису

✨Користуючись нагодою, ми хочемо привітати усіх з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб 2024 рік подарував багато радості та щасливих моментів! Зігрівайте своїх рідних увагою і теплом та смакуйте життя із задоволенням!

P.S. У кожного із нас є свій список добрих справ у житті і варто творити добро, щоб він ніколи не загубилися серед щоденної буденної метушні. Адже, саме добрі справи наповнюють наше життя сенсом!

Дякуємо усім за цей день, наповнений емоціями добра та радості!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь