Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Сьогодні в Центрі підтримки підприємництва Колочавської сільської ради проведено навчання по написанню грантових проектів

Дата: 27.02.2024 14:43
Кількість переглядів: 82

Сьогодні в Центрі підтримки підприємництва Колочавської сільської ради сільський голова Василь Худинець провів навчання на тему написання грантових проектів на Конкурс місцевих ініціатив Колочавської територіальної громади. Захід був спрямований на підвищення кваліфікації місцевих жителів у сфері залучення грантів для розвитку громади.

Фото без опису

«Головна мета нашого Конкурсу місцевих ініціатив - пробудити в жителів громади бажання писати проекти і навчити їх це робити. Ми живемо в час коли гранти є чи не єдиною можливістю зробити щось для розвитку нашої громади. Я закликаю всіх взяти участь в цьому конкурсі. Ви отримаєте нові знання,навички і навіть якщо не станете переможцем - матимете готовий проект,який можна буде подати на будь-який інший грантовий конкурс. І головне - ви навчитеся писати проекти» , - наголосив сільський голова.

Фото без опису

Під час тренінгу Василь Іванович детально розповів присутнім про заповнення кожного пункту заявки, опису проекту, роз’яснив як правильно формувати бюджет.

Нагадуємо, що Конкурс місцевих ініціатив Колочавської сільської ради стартує 1 березня і триватиме до 31 березня.

Переможці конкурсу отримають до 100 тис. грн. для реалізації проектної ідеї в межах громади. Свої ідеї на конкурс можуть подавати громадські організації, благодійні фонди, ініціативні групи, працівники закладів освіти та культури тощо.

Заявка подається шляхом заповнення реєстраційної форми та надсилання її на електронну адресу kolsr-economy@ukr.net. Кінцевий термін подання форми заявки засвідчується датою і часом її надсилання на електронну адресу. Форму заявки та бюджету можна завантажити на сайті Колочавської громади за посиланням: https://kolochavska-gromada.gov.ua/news/1708423938

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь