Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

"Любов на лінії вогню"

Дата: 20.02.2024 14:36
Кількість переглядів: 19

"Любов на лінії вогню" – перша книга дніпровської письменниці, журналіста, колишнього прес-офіцера добровольчих формувань Василіси Трофимович, яка понад півтора роки провела в зоні бойових дій разом зі своїми героями.

Фото без опису

📙Збірка молодої авторки містить 30 оповідань, де гармонійно сплелися разом реальні події, документальні факти і відверті почуття: щирість, патріотизм та віра в майбутнє України.

📘«Ця книга не тільки про взаємини чоловіка і жінки, адже не всі історії про любов – це стосунки між протилежною статтю. Це перш за все сповідь про любов до людей, до країни, до життя, про справжню дружбу і звичайно про кохання», - розповідає письменниця.

📙Василіса Трофимович зазначила, що збірка заснована на реальних подіях. Деякі імена героїв оповідань автор залишила без змін, деякі замінила, але все ж усі історії з життя.

📘«Кожне оповідання по-своєму цікаве. Але найбільше мене вразила історія добровольця батальйону «Донбас» з Білорусі та дівчини, яка мешкала у прифронтовій зоні. Вони познайомилися на Донбасі, потім хлопець поїхав додому, де його заарештували спецслужби. Дівчина змогла врятувати коханого і неймовірним шляхом вивезти його з Білорусії в Україну. Тепер пара живе разом, але все ж не так просто, тож усі подробиці відчайдушного кохання можна прочитати у збірці», - пише письменниця.

📙Василіса Трохимович також є одним з авторів видання «Добробати» – книги про історію подвигу батальйонів, які рятували країну.

Після завершення військової служби дівчина почала журналістську і письменницьку діяльність, продовжуючи займатися волонтерством.

📘«Я була на фронті протягом двох років. Людина не може довго знаходитися на війні, це перш за все емоційно і фізично важко, тому я повернулася. І тут я зрозуміла, що мені багато є чого сказати, але хотілося розповісти не про кров, бруд, стрілянину, - цього ми і так достатньо бачимо і чуємо, а про справжні теплі стосунки, підтримку, про любов на лінії вогню», - розповідає В. Трофимович.

📙Приємного читання!📖📖📖


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь