Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

"Остання камелія"

Дата: 18.02.2024 14:39
Кількість переглядів: 59

«Остання камелія» – суміш жіночого роману з краплинкою детективних розслідувань та живими персонажами. У книзі ми зустрічаємо дві сюжетні лінії – минуле й теперішнє.

Фото без опису

📖Героїня сьогодення, Еддісон, відправляється з чоловіком до маєтку в Англії, який придбали його батьки. Була б воля Еддісон, вона б не покинула усталеного життя в Нью- Йорку, але привиди минулого, про які невідомо її другій половині, раптово зринають. Тож жінка приймає імпульсивне рішення – вона втікає від проблем та таємниць минулого. Чудовий маєток, неймовірної краси сад (хоч і занедбаний)… але ж сімейна пара почувається тут чужою. Це враження підкріплює й економка маєтку, яка вперто не пускає Еддісон із чоловіком до окремих частин будинку. До того ж, головна героїня починає розуміти, що стіни Лівінгстон-Менору приховують не дуже світлі історії минулого. Та і хто гарантує, що власне не дістане тебе в іншій країні?..

📖Героїня минулого, Флора, у буремні сорокові роки минулого століття лишає рідний дім. Бажаючи допомогти батькам у фінансовій скруті, вона укладає угоду з квітковим злодієм – тепер завданням дівчини буде знайти в Лівінгстон-Менорі одну-єдину, проте рідкісну квітку. Наймаючись нянею в маєток, Флора не очікувала, що зіткнеться з таємницями та болем, що ховають його стіни. Крім того, вона знайде кохання та дружбу. Чи гарантує це безпеку дівчині? Навряд. Швидше, у пошуках рідкісної камелії вона розворушить таке осине гніздо, що і власне життя буде в небезпеці…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь