Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В сільській бібліотеці другий рік студенти проходять практиру

Дата: 17.02.2024 14:47
Кількість переглядів: 24

В бібліотеці-філії с. Колочава другий рік під ряд проходять практику студенти Комунального закладу вищої освіти "Академія культури і мистецтв" Закарпатської обласної ради, м.Ужгород.

Фото без опису

📚Цього року виробничу переддипломну практику проходить Євгенія Худинець, студентка 3 курсу першого бакалаврського рівня вищої освіти, спеціальності ІБАС (Інформаційна, бібліотечна та архівна справа)

📚Практика в бібліотеці – це двосторонній рух, вона важлива не лише для студентів, але й для бібліотекарів, як приймаючої сторони. Це стимул для нас не зупинятися, не грузнути в рутині, адже робота зі студентами - це наша відповідальність, яка спонукає нас вдосконалюватися, підвищувати свою кваліфікацію, шукати й знаходити щось нове, корисне, готуватись до кожного теоретичного чи практичного заняття, яке неодмінно має бути цікавим та корисним для студентів. Важливо не зупинятися на досягнутому, а крокувати в ногу з часом, отже навчатися протягом усього життя.

Студенти беруть участь у численних заходах, які впродовж їхнього перебування на практиці відбуваються у бібліотеці.

📚Окрема подяка викладачам і наставникам практикантів, які обрали нас, усвідомлюючи значення бібліотеки як інформаційного центру, який є вікном можливостей для саморозвитку, самореалізації, здобуття нових знань і практичного досвіду.📚📚📚

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь