Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В інклюзивно-ресурсному центрі психологи провели тренінг з батьками "Психологічне здоров'я батьків є основою здоров'я дітей"

Дата: 23.02.2024 11:26
Кількість переглядів: 30

Сьогодні на базі КУ "Колочавського інклюзивно-ресурсного центру" психологи провели тренінг з батьками "Психологічне здоров'я батьків є основою здоров'я дітей".Метою тренігу було формування умінь і навичок батьків осіб з особливими освітніми потребами щодо збереження та зміцнення свого психічного здоров’я через оволодіння способами психічної саморегуляції та активізацію особистісних ресурсів.

Фото без опису

Під час тренінгу учасники отримали практичні навички з формування ефективної батьківської позиції, позитивного образу дитини та її майбутнього через зміни рівня батьківських очікувань, а також прийняття різноманіття та отримання досвіду перетворення складних переживань у позитивне джерело.Взаємодія учасників тренінгу пройшла в теплій та дружній атмосфері.

Фото без опису

Бути мамою, означає щоденно, повсякчасно віддавати душевні сили та енергію дитині. А бути мамою особливої дитини – навантаження більше в рази. Тому і емоційна втома, і спустошення набагато гостріше, а вміння допомогти собі в такій ситуації є потрібним і обов’язковим. Найбільш вираженими симптомами емоційного вигорання є неадекватне виборче емоційне реагування і редукція сімейних обов’язків. На стадії становлення знаходяться такі симптоми як переживання психотравмуючих обставин, емоційно-моральна дезорієнтація, психосоматичні порушення. Уміння володіти собою, тримати себе в руках – один з головних показників від яких залежать і його успіхи людини, і її психологічне здоров’я. Людина, що знає себе, свої потреби і способи їх задоволення, може більш усвідомлено та ефективно розподілити свої сили протягом кожного дня, тижня, місяця, цілого року, а значить, продовжити термін свого успішного життя.

Фото без опису

👌Дякуємо всім присутнім за активну участь.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь