A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

З вірою в Перемогу!

Дата: 18.03.2024 11:29
Кількість переглядів: 87

    У Колочавській громаді пройшов територіальний етап конкурсу писанкарства «Великодні писанки» -на тему: «З вірою в Перемогу». У конкурсі брали участь всі заклади освіти громади. Учасники конкурсу виявили креативність та майстерність у виготовленні робіт. Кожна робота по-своєму цікава та оригінальна, зроблена з любов’ю та натхненням.

Фото без опису

У контексті війни, яка триває в Україні з росією, писанкарство набуває нового звучання – воно стає символом віри у перемогу та об'єднання нації. Через важкі випробування, що торкаються кожної родини та кожного жителя країни, українці знову звертаються до традиційних цінностей, зокрема до мистецтва писанкарства, яке стає важливим символом сили та спротиву.

Фото без опису

Конкурс писанкарства на тему: "З вірою в перемогу" став платформою для виявлення та підтримки талановитих майстрів, які через свої роботи висловлюють підтримку воїнів на передовій, висловлюють свою віру у майбутнє країни та прагнення до перемоги над агресором.

Фото без описуФото без описуПодібні заходи не лише сприяють збереженню національних традицій, а й допомагають українцям знайти позитивні емоції та натхнення у важкі часи. Писанка, прикрашена символами підтримки та віри у перемогу, стає не лише об'єктом мистецтва, а й позитивним зарядом для кожного українця, який вірить у майбутнє своєї країни.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь