Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Зустріч письменників рідного краю

Дата: 27.03.2024 10:17
Кількість переглядів: 70

У кожному куточку світу існують місця, що надихають на творчість, спонукають до здійснення мрій і стають джерелом натхнення для митців. Для багатьох письменників таким місцем є їхній рідний край - місця, де вони виросли, де пройшли перші важливі події та зробили свої перші літературні кроки. Зустріч письменників рідного краю - це особливий захід, який об'єднує представників слова, які діляться своїм досвідом, творчими ідеями та надихають один одного на нові літературні вершини.

Фото без опису

Сьогодні в Центрі культурних послуг Колочавської громади відбулась творча зустріч письменників рідного краю. Традиційний захід розпочався з хвилини мовчання з метою вшанування пам’яті загиблих Захисників України.

Наш гірський край багатий на видатних та талановитих письменників, і багато з них сьогодні прийшли на зустріч: Іван Штаєр, Михайло Хланта, Іванна Банга, Іван Фриган, Тетяна Ігнатишин, Марія Бумбар та їх учениця Юлія Савка. Під час своїх виступів письменники розповіли про свій шлях у літературі, написанні творів та поділились своїми авторськими збірками.

Фото без опису

Колочавська громада пишається нашими земляками місцевими поетами. Ми багаємо їм подальшого розвитку в їх творчості на написанні нових авторських поезій, їх розвитку та побільше видавати своїх збірок .

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь