A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Посадовцям місцевих рад та депутатам до 31 березня 2024 року необхідно подати електронні декларації за 2023 рік

Дата: 13.03.2024 13:50
Кількість переглядів: 40

Уже зараз і до 31 березня 2024 року триває кампанія декларування за 2023 звітний період, яка є менш напруженою за попередню, що завершилася 31 січня цього року.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) вдячне доброчесним службовцям, які вчасно і відповідально відзвітували за свої статки. Закликаємо службовців не затягувати з подачею декларацій за 2023 звітній період, а у випадку виникнення труднощів скористатись усім арсеналом допоміжних ресурсів, спеціально створених НАЗК.

Фото без опису

Обов’язок подавати щорічну декларацію за 2023 рік виникає, зокрема, і в декларантів, які:

хоча би 1 день в період з 1 січня до 31 березня 2024 року виконують діяльність, яка передбачає обов’язок подання декларації, або перебувають на посаді, яка зумовлює здійснення такої діяльності (щорічна декларація (продовжується діяльність)). Для цього у розділі І «Вид декларації та звітний період» декларації слід обрати позначку «я продовжую виконувати функції держави або органу місцевого самоврядування»;

в 2023 році припинили здійснювати діяльність, яка передбачає обов’язок подання декларації, або перебування на посаді, яка зумовлює здійснення такої діяльності (щорічна декларація (після звільнення)). Для цього у розділі І «Вид декларації та звітний період» декларації слід обрати позначку «я припинив(ла) виконувати функції держави або органу місцевого самоврядування (після звільнення)».

При заповненні декларацій передусім радимо орієнтуватися на роз’яснення, викладені у Базі знань НАЗК, адже саме тут вони систематично оновлюються та є найактуальнішими.

Подавайте свої декларації вчасно та без помилок. Слідкуйте за новинами на сайті та у соціальних мережах на офіційних сторінках НАЗК у Телеграм та Фейсбук.

За матеріалами НАЗК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь