Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Гірка-гойдалка "Веселка"

Дата: 20.09.2023 10:35
Кількість переглядів: 41

Сприяє отриманню саме тих гравітаційних, пропріоцептивних і вестибулярних сигналів, яких дитина потребує найбільше відповідно до віку і особливостей розвитку.

Конструкція гірки-гойдалки дозволяє дитині влаштуватися комфортно: на ній можна лежати, сидіти або стояти. Гойдалка є багатофункціональною, тому її можна використовувати в якості балансира або, якщо її перевернути, як гірку. Таким чином, у дитини та дорослого є можливість організувати безліч цікавих і корисних ігор та вправ. Такі ігри розвивають вестибулярну систему, реакції балансу й координації рухів, а також мають заспокійливу дію.

Фото без опису

Таку гойдалку можна застосовувати у дитячій сенсорній кімнаті під час терапії сенсорної інтеграції та нейропсихологічній корекції. Її також можна використовувати при проведені ерготерапії, мозочковій стимуляції, ігрової терапії та ЛФК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь