Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

ДИТЯЧА ПІРАМІДКА

Дата: 17.10.2022 14:18
Кількість переглядів: 31

З якого віку можна купувати таку «головоломку» для малюка? Буквально з кількох місяців, як тільки дитина починає брати в руки нові предмети й вивчати їх візуально, тактильно та «на смак». Непоганий варіант пірамідка з великими кільцями, що зроблена з натурального дерева.

Фото без опису

Велика пірамідка актуальна для дітей віком 1–2 роки, а приблизно з 3 років можна підбирати варіанти «підвищеної» складності. Для малюків краще не вибирати іграшки з дрібними елементами: чим більші кільця, тим краще.☝️

Різноманіття форм▪️🔹🔺

Дерев'яна пірамідка вже давно стала класичною іграшкою для найменших. Нині є найрізноманітніші її варіації у вигляді нанизаних на стрижень:

• кубиків;▫️

• ковпачків;🔺

• квітів;🌺

• куль;🎈

• тварин і навіть будинків.🐈🏠

Під час гри деякими пірамідками можна просто збирати й розбирати елементи в довільному порядку. Інші іграшки пропонують додатковий функціонал – складати частини одна в одну, розрізняючи поняття «великий» і «маленький».

Для малюків можна підібрати конструктори зі світлозвуковою індикацією. Дітям старшого віку – складні конструкції з сотень кубиків.

Фото без опису

Кільця можна котити, використовувати як трафарети, обводячи й розфарбовуючи їх на папері. При цьому тренуються пам'ять, увага, дрібна моторика, розвиваються асоціативні зв'язки. Усе це чудово готує руку до письма.

Думки про те, що ігри з пірамідками розвивають координацію, спритність рухів і просторове мислення, давно збігаються. За допомогою пірамідок діти ознайомлюються з різними формами, кольорами, геометричними фігурами й поняттям «більше-менше».

Нині іграшки-пірамідки стали надзвичайно популярними завдяки доступній вартості, безпечності, простоті в освоєнні найменшими дітьми. Ви завжди можете використовувати їх комплексно з іншими розвивальними іграшками – це дає змогу дітям спілкуватися в компанії та розподіляти ролі в групі.👫

Підготувала вчитель-дефектолог✏️📚


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь