A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

У Колочавському ЗЗСО №1 проведено виховний захід на тему «Міста Героїв. Перемоги України у війни»

Дата: 08.04.2024 15:29
Кількість переглядів: 26

У Колочавському ЗЗСО №1 сьогодні проведено виховний захід на тему «Міста Героїв. Перемоги України у війни». Сільський голова Василь Худинець, колишній учасник бойових дій Василь Хланта та заступник директора з виховної роботи Василь Глеба розповіли здобувачам освіти закладу про важливі перемоги України у війні, продемонстрували відеоролики та фотоматеріали, зокрема, акцентували увагу на деокупації Херсонщини.

Фото без опису

Василь Хланта у складі 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади брав безпосередню участь в бойових діях при звільненні Херсонщини. Сільський голова Василь Худинець розповів про свою поїздку на Херсонщину, коли вони разом із Пилипецьким головою повезли допомогу деокупованій Високопільській громаді.

«Проїжджаючи Херсонщиною ми бачили зруйновані будинки, інфраструктуру, пограбовані та знищені села, випалену землю…Я бачив, як люди відкривали подарунки від дітей з Колочавської громади і плакали. У них тоді не було нічого, навіть елементарних речей: ні світла, ні зв’язку, ні даху над головою…Тому дуже важливою для них була підтримка в біді. Будемо й надалі проводити акції та допомагати громадам,які потерпають від війни», - наголосив голова громади.

Фото без опису

Захід допоміг учням розуміти важливість патріотизму та відданості своїй країні, а також вшановувати пам'ять тих, хто віддав життя за її свободу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь