Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

16 днів проти насильства

Дата: 08.12.2023 11:24
Кількість переглядів: 23

Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація та приниження. На жаль, і сьогодні це поширена проблема в українському суспільстві, і найгостріше вона постає саме в освітньому середовищі. Фізичне та емоційне насильство, булінг, цькування, ізоляція – це соціальні біди, які крадуть дитинство, роблять дітей передчасно дорослими, перекреслюють людське в людині. Також прояви насильства порушують права дитини, принципи її вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч з нами, чи у нас в домі, в школі, на вулиці, ми не маємо закривати на це очі, ми мусимо зупинити його.

Фото без опису

В рамках Всеукраїнської акції "16днів проти насильства" та з метою обізнаності учнів Колочавського Ліцею фахівці Центру надання соціальних послуг, Служби у справах дітей та спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі була проведена бесіда, на якій обговорили що таке булінг, насильство, які є різновиди булінгу, та ознайомили дітей з протидією кожному з них. Учням нагадали, як протистояти булінгу та куди звертатися по допомогу.

Проведений захід сприяв усвідомленню учнями та ученицями, що стосунки у школі, сім’ї, суспільстві мають будуватися на засадах довіри, поваги, справедливості, доброзичливого ставлення один до одного та взаємній відповідальності.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь