Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В Культурно-мистецькому центрі Колочавської громади відбувся урочистий захід під назвою "Аліса в країні чудес"

Дата: 26.04.2024 09:57
Кількість переглядів: 27

В пʼятницю,26 квітня, в Культурно-мистецькому центрі Колочавської сільської ради відбувся незабутній захід, що вразив серця всіх присутніх. Вихованці центру влаштували виступ перед своїми мамами під назвою "Аліса в країні чудес".

Фото без опису

Під час вистави вихованці центру продемонстрували свій талант у хореографії та театральному мистецтві. Учасники виступали у різних ролях з популярної казки Льюїса Керролла "Аліса в країні чудес", переносячи глядачів у світ фантазії та дивовижних пригод. Ефектно виступили найменші вихованці центру у ролі червоних трояндочок, вразивши всіх майстерно виконаним танцем .

Фото без опису

Кожен виступ був виконаний з великою любов'ю та професіоналізмом, що залишило всіх присутніх в захваті. Мами гордо спостерігали за своїми дітьми, вражаючись їхнім талантом та впевненістю на сцені.

Фото без опису

Працівникам Центр культурних послуг Колочавської сільської ради треба віддати належну похвалу за вдало організований та вражаючий захід "Аліса в країні чудес". Їхня праця та відданість допомогли створити незабутню атмосферу та надихнули вихованців на великі досягнення. Вони вкладали величезну кількість часу та зусиль у підготовку в дітей,допомагаючи їм розкрити свій творчий потенціал та відчути себе впевнено на сцені.

Фото без опису

Щиро дякуємо організаторам та вчителям за їхню творчу працю та відданість, яка дозволила зробити цей захід таким надзвичайним та запам'ятовуваним для всіх.

Такі події сприяють розвитку та самовираженню дітей, а також зближують родини, створюючи теплу та незабутню атмосферу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь