Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

У Колочавській громаді День матері щороку відзначається як свято любові, вдячності та вшанування матерів

Дата: 10.05.2024 15:00
Кількість переглядів: 80

Це особливий день, коли діти, рідні та друзі виявляють свою любов та повагу до жінок, які віддали своє життя дітям.

Фото без опису

Цьогоріч відзначення Дня матері в Колочавській громаді було особливим. В Культурно-мистецькому центрі Колочавської сільської ради зібралися керівники громади, працівники сільської ради, освітяни громади, матері, щоб відзначити цей день разом, виражаючи свою вдячність і любов до найрідніших людей.

Фото без опису

Сільський голова Василь Худинець у своєму виступі щиро привітав всіх жінок- матерів Колочавськоі громади: «Сьогодні ми схиляємо голови перед матерями, які народили і виховали дітей. Та особливо вклоняємося до землі перед тими матерями, які виростили захисників України- воїнів, що боронять нашу землю. Завдяки їм ми сьогодні можемо тут зібратися. З нагоди прийдешнього свята хочу від щирого серця побажати матерям найщирішої радості, міцного здоров'я, безмежної любові та щастя! Хай кожен ваш день буде наповнений тільки добром і радісними миттєвостями. Від усього серця бажаю вам найкращого, щоб у вашому житті завжди царювали злагода, розуміння і любов!»

Фото без опису

Начальник відділу освіти, сімʼї, молоді, спорту та культури Ганна Ігнатишин приєдналася до привітань матерів громади і вручила найкращим учням громади нагороди за призові місця в олімпіадах та різних конкурсах. « Найбільша радість для мами- це успіхи її дітей. Наші мами мають чим пишатися, адже їхні діти здобули багато нагород»,- наголосила Ганна Матвіївна.

Фото без опису

Як завжди,виступи працівників та вихованців Центру культурних послуг були надзвичайно талановитими та креативними, зачепили серця, змушували присутніх то щиро пустити сльозу під сумну пісню, то щиросердечно сміятися до сліз від сценок та жартів юних артистів. А юні красуні-танцівниці зачарували майстерним виконанням хореографічних творів та граційними рухами.

Фото без опису

Показали своє вміння виступати на сцені і учасники Молодіжного хабу “Modern junior”, які веселою сценкою привітали присутніх з прийдешнім святом.

День Матері у Колочавській громаді став святом, яке об'єднало громаду в її любові та повазі до материнства.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь